Home » Artikelen » Huurkoop partijen

Huurkoop partijen

Zoals al besproken in het artikel over vergelijken is het ontzettend belangrijk om niet maar bij 1 huurkoop partij te informeren, maar om bij meerdere huurkoop partijen te informeren over alle facetten van huurkoop en voor hoe veel geld en voor hoe lang u ergens een overeenkomst aan kunt gaan.

Ook als u een keuze heeft gemaakt om met een bepaalde partij zaken te gaat doen en daar uw huurkoop auto vandaan te halen kan het nooit kwaad om de partij ook even verder te onderzoeken. Hiermee bedoelen we dat u misschien even op internet kunt kijken of er al ergens feedback is gegeven over de partij. We kunnen het belang van zaken doen met een betrouwbare partner niet genoeg benadrukken. Bij de meeste partijen is het niet nodig om te doen, maar u zult net met die partij in zee gaan die een slechte reputatie heeft. Dit valt dus deels te voorkomen door de partij eerst goed door te lichten.

Nu gaan we enkele partijen hieronder voor u neerzetten die u kunt vergelijken als u kiest voor auto huurkoop:

Lakeman Auto’s

Giant Leasing

Auto Nol

AG Occasions

Trovit Auto’s

Bekijk deze partijen op uw gemak en lees ook eens de voorwaarden door die ze stellen bij auto huurkoop. Zo kunt u ook al meteen opmerken of er grote verschillen zijn in de aanpak die bedrijven hebben bij huurkoop.